Alarmer til hus, lejelighed samt fritidshuse

Det perfekte udgangspunkt for sikring af det du holder af


Ny generation af alarmer, der gør din bolig mere intelligent ...

Alarmsystemet der passer på det, du holder af

Vi ved, at hjem og familier ikke er ens og har forskellige behov og ønsker, derfor kan Crow alarmsystemet tilpasses dit hjem og dine ønsker. Med et Crow system får du et system, som er udviklet til at kunne følge dig og dine behov for sikring og kontrol af det du holder af – gennem hele livet.

Systemet er enormt alsidigt og kan, udover at være et alarmsystem til forebyggelse af indbrud, også benyttes til overvågning af brand-/røgudvikling, kontrol af indeklima, videoovervågning, smart-home styringer, dørstyring (aflåsning) samt ældreomsorg med nødkald og 2-vejs tale.

Kort sagt integreres både almindelige alarmfunktioner, smart-alarm funktioner og smart-home funktioner i ét system. Baseret på de højeste standarder indenfor sikkerhed og markedets mest avancerede cloudservice platform.


Sikkerhed og kontrol i fokus

Crow systemet er baseret på nyeste generation af alarm- og sikkerhedscentraler, der tilbyder de højeste standarder for pålidelighed i datatransmission via krypterede kommunikations protokoller og Crow's avancerede cloudservices.

Systemerne er designet til nem og enkel installation, der hurtig kan udføres af din autoriserede og certificerede installatør, som har den fulde kontrol for optimal service og vedligeholdelse.

Dette sikrer, at du altid har professionel hjælp ved hånden og at dit system altid giver dig en ægte følelse af tryghed.

Se mulighederne med Crow

Indbrudssikring

Crow platformen tilbyder en lang række af detektorer til indbrudssikring af dit hjem – så uanset hvilken vej tyven forsøger at komme ind i dit hjem, kan vi tilbyde en passende detektor. Det kunne være overvågning af bevægelse, åbning af døre og vinduer, gennembrydning af glas og svage bygningsdele og meget meget mere.  

Systemet kan selvfølgelig tage hensyn til husdyr og at du opholder dig i hjemmet mens alarmen er tilkoblet og klar til alarmering.

LÆS MERE...


Udendørssikring

Hvis du ønsker overvågning af dine udeområder, tilbyder CROW platformen en serie af udendørs detektorer, som kan give besked og evt. aktivere alarmen, hvis personer nærmer sig din bygning – både når du er ude eller hjemme.

LÆS MERE...

Indeklimasikring

Via Crow’s serie af sensorer kan du overvåge dit indeklima. Systemet kan registrere din luftkvalitet, temperatur, luftfugtighed samt radon- og TVOC gasser i husstanden.

Alle sensorerne leverer ”her og nu” målinger, som kan tilgås og ses i App’en. Du får derved en klar og visuel information om de forskellige niveauer, som giver dig tryghed ved at vide dit indeklima er optimalt.

LÆS MERE...

Vandsikring

Crow’s vandsikring giver dig mulighed for at lukke for vandet lokalt eller via App’en efter behov eller ved aktivering af en vandskadedetektor.

Derudover kan løsningen automatisk opdage og registrere utilsigtede utætheder i dine vandinstallationer, således du får besked hvis dine rør lækker, vandhanen drypper eller toilettet bliver ved med at løbe.

Det giver dig en unik mulighed for at begrænse skaderne og få vished om at din vandinstallation holder tæt.

LÆS MERE...

Smart-Home

Med Smart-home fra Crow er der mulighed for at opbygge mange forskellige smarthome-løsninger, som vi ved bliver fast inventar i fremtidens intelligente hjem.  


LÆS MERE...


Video on-demand

Et billede siger mere end 1.000 ord!

Derfor kan rumdetektorerne til systemet leveres med indbygget kamera, som sender billede ved alarm eller andre hændelser – både ude og inde.

Alle billeder kan ses via den innovative App og din webbrowser, hvorfra du også kan anmode om billeder, når du ønsker det.

Til systemet tilbydes ligeledes en serie af kamera, som kan levere supplerende fotos og live video fra dit hjem, så du altid kan se hvordan det går derhjemme.

Dørklokke med 2-vejstale

Crow’s unikke dørklokke kan kombineres med taleboksen, som giver fuldt funktionsdygtig dørklokke med nyeste teknologi.

Dørklokken har indbygget 2-vejs tale, som kan benyttes sammen med taleboksen til samtalesystem mellem personen ved ringetrykket og personen i hjemmet.

Hvis du ikke er hjemme og har tilkoblet din Crow alarm, ved systemet automatisk at der skal ringes op til din mobiltelefon, hvorfra du kan kommunikere med personen ved døren.

80% af indbrud i private hjem, starter med at der ringes på døren!

LÆS MERE...

Dørstyring

Den elektroniske dørstyring fra Crow giver dig mulighed for at låse eller oplåse din yderdør via systemet. Dette kan gøres nemt og enkelt via App, brugerkode eller fjernbetjening.  

Derved undgår du først og fremmest besvær og bekymringer ved tabte og glemte nøgler. Og du får mulighed for at give gæster og håndværkere midlertidig adgang til dit hjem – når du ønsker det.

Via systemet registreres og logges alle aktiviteter på døren og du kan få besked via App’en hvornår og hvem der har åbnet din dør og frakoblet din alarm.

LÆS MERE...

Ældretryghed

Vi skal respektere og vise omsorg for vores ældre.

Derfor tilbyder Crow platformen en helt ny generation af trygheds- og overvågningssystemer, som kan støtte og give tryghed til vores hjemmeboende seniorer eller andre personer med særlige behov.

Serien indeholder forskellige nødkaldstryk, som kan skabe en 2-vejs forbindelse til pårørende eller vagtcentralen, via en taleboks på vægen eller en enhed til at bære om halsen eller i bæltet – derved er hjælpen blot et tryk væk!

Kombineret med branddetektorer, dørstyring, video- og indeklimaovervågning giver Crow Ældreomsorg den løsning vores særlige borgere har fortjent, til vores alles tryghed.

LÆS MERE...

Mere information om Crow systemerne

System information

Her kan du læse mere om de forskellige produkter og brugsfunktioner

Innovative og kreative løsninger

Crow Group tilbyder innovative og kreative løsninger til bolig- og kommercielle enheder, med et bredt udvalg af intelligente centraler, samt en bred portefølje af indendørs og udendørs kablede og trådløse komponenter, til at skabe smarte og sikre boliger.

Vores produkter er tilgængelige over hele verden, gennem et dynamisk netværk af distributører og salgskontorer til professionelle installatører samt kontrolcentraler.
Crow har været markedsleder i sikkerhed siden 1977, og tilføjer nu ekspertise og udvikling inden for kunstig intelligens, videoanalyse og smart cloud-løsning til sikkerhed, overvågning og telecare.