Crow alarmsystemer

Det perfekte udgangspunkt for sikring af det du holder af

Crow passer på det, du holder af

Crows systemer er den nyeste generation af alarm og sikkerhedssystemer der integrerer almindelige alarm, smart-alarm, samt home funktioner, baseret på de højeste standarder indenfor sikkerhed og har markedets mest avancerede cloud service platform.

Systemet er udviklet til både at beskytte dig mod indbrud samt at gøre dit hjem intelligent. Et system der udover et alarmsystem også kan benyttes til røgvarsling, tekniske alarmer, indeklima, smart home styring samt 2-vejs talefunktion der kan benyttestil at få hjælp fra en kontrolcentral eller familiemedlemmer.

Det hele styres enkelt og nemt via en simpel men avanceret bruger og teknikker interface og kan samtidig tilsluttes til kontrolcentralen efter behov.

Da hjem og familiers ønsker og krav til sikkerhed er forskelligt, kan systemet ment tilpasses. Derfor er Crows sikkerhedssystemer udviklet til både at kunne gøre dit hjem intelligent samt beskytte dig mod indbrud.

Se hvilke komponenter du kan få til dit system

Centralenheder:

Shepherd™ centralenhed...

Shepherd™ består af en kontrolenhed med indbygget 4G/LAN/WiFi samt DECT ULE, begge udgør hjertet af systemet.

Shepherd™  er udviklet til at både gøre dit hjem intelligent samt beskytte dig mod indbrud. Et system der udover et alarmsystem, også kan benyttes til røgvarsling, tekniske alarmer, video overvågning, indeklima overvågning, smart home styringer samt dørstyring.

Shepherd™ har endvidere indbygget DECT, der muliggør 2-vejs tale som kan benyttes til tryghedsfunktioner generelt samt til flere typer at ældrealarm med 2-vejs tale.

Shepherd er F&P registeret i klasse 2 og kan benyttes op til sikringsniveau 40 med forbikobler.


Cube™ centralenhed...

Cube™ består af en kontrolenhed med indbygget 4G/LAN/WiFi som udgør hjertet af systemet.

Cube™  er udviklet til at både gøre dit hjem intelligent samt beskytte dig mod indbrud. Et system der udover et alarmsystem, også kan benyttes at gøre dit hjem intelligent samt beskytte dig mod indbrud.

Et system der udover et alarmsystem, også kan benyttes til røgvarsling, tekniske alarmer, video overvågning, indeklima overvågning, smart home styringer samt dørstyring.


Betjeningsenheder:

Betjeningspanel

Trådløs Ikon betjeningspanel i super design med indbygget sirene og briklæser. Kan betjenes med PIN koder eller berøringsfrie brikker.  Har endvidere overfalds- og nødkaldsfunktion indbygget
Mål: 152hx87bx28d mm


Udedørs betjeningspanel

Trådløs udendørs LED betjeningspanel. Kan benyttes til at til-/frakoble systemet, styre udgange og til forbikobler for start af indgangstid.

Mål: 87hx38bx12d mm. 
Forventet salgsklar: slut 2021.
Håndsender

Trådløs 4 kanals håndsender, kan som standard bruges til til-/ frakobling samt overfald. Enheden kan også programmeres til at styre andre funktioner eksempelvis aktivering udgang m.m.
Mål: 55hx27bx10md mm   

Mobile applikatiner

Crows mobile applikationer kan bruges til din smartphone eller tablet, hvis du ønsker at have 8” tablet monteret på vægen med Android applikationen installeret til styring af systemet.

Om du er hjemme, på arbejde, forretningsrejse, eller på ferie er din alarm altid med dig og giver en enkel måde at overvåge og kontrollere dit system. 

LÆS MERE..

Alarmdetektorer:

Foto bevægelsesdetektor  

Trådløs 2-vejs indendørs bevægelsesdetektor med spejloptik og indbygget høj-kvalitets farvekamera. Enheden har ideel løsning til verifikation via billeder overført til KC eller til din App. Både brugere og kontrolcentralen kan verificere alarmer dag og nat ved at se realtidsbilleder eller begivenheder fanget af det indendørs PIR kamera. Således øges sikkerheden og giver mulighed for hurtig og præcis respons på alarmhændelser.

Enheden har indbygget PET funktion for hund/kat op til 25kg samt temperatur funktion som vises i App'en.
 
Dækningsområde: 11,3m x 89°
Mål: 132hx50bx60d mm

Bevægelsesdetektor

Trådløs 2-vejs indendørs bevægelses-detektor. Enheden har indbygget PET funktion for hund/kat op til 25kg samt temperatur funktion som vises i App'en.

Dækningsområde: 11,3m x 89°
Mål: 112hx58bx45d mm

Gardin detektor

Trådløs 2-vejs indendørs gardin detektorer med spejloptik. Velegnet til overvågning af åbninger- /vinduespartier m.m.  Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en  

Dækningsområde: 14m x 6°
Mål: 102hx30bx35d mm

360° loftdetektor

Trådløs 2-vejs indendørs 360° loftdetektor med spejloptik. Velegnet til overvågning af krævende opgaver m.m.  Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en  

Dækningsområde: 14m/20m v/7,6m
Mål: 108ø x 55h mm
Forventet salgsklar: slut 2021

Udendørsdetektor

Trådløs 2-vejs udendørs dobbelt PIR detektorer med aktiv antimask funktion til overvågning af eks. tildækning. Enhed er designet til at sikre udendørsområdet på din ejendom og udløser en alarm, før en indtrængende bryder ind. Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en

Dækningsområde: 12m x 90°
Mål: 200hx86bx80d mm

Foto udendørsdetektor

Trådløs 2-vejs udendørs bevægelsesdetektor med indbygget højkvalitets farvekamera. Enheden er ideel løsning til verifikation via billeder overført til KC eller til din App. Både brugere og kontrolcentralen kan verificere alarmer dag og nat ved at se realtidsbilleder eller begivenheder fanget af det udendørs PIR kamera. Således øges sikkerheden og giver mulighed for hurtig og præcis respons på alarmhændelser. Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en

Dækningsområde: 11,3m x 89°
Mål: 135hx75bx70d mm

Glasbrudsdetektor

Trådløs akustisk glasbrudsdetektor  der kan detektere knust glas i en radius af 9 meter. Detektoren analyserer på lufttrykket i rummet og hvis der kommer en ændring i det, sammen med lyden af glas der smadres, vil det aktivere en alarm.
Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en

Dækningsområde: 8m x 180°
Mål: 63hx63bx22d mm

Magnetkontakt

Trådløs magnetkontakt i flot design til sikring af døre og vinduer. Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en

Mål:100hx26bx16d mm

Magnet med shock

Trådløs magnetkontakt med indbygget vibrationssensor der udover detektering af åbning også kan detektere forsøg på opbrud af døre og vinduer. Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en  

Mål:100hx23bx22d mm

Magnet med indgang

Trådløs magnetkontakt med zone indgang der kan benyttes til tredje part detektorer. Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en  

Mål:100hx23bx22d mm

Indendørs sirene

Trådløs 2-vejs indendørs sirene med led lys. Det slanke og kompakte design blender ind i indretningen og enheden giver advarsel om en mulig fare samt mulighed for dørklokke. Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en

Mål: 93hx93bx26d mm

Udendørs sirene

Trådløs 2-vejs batteridrevet udendørs sirene med lys. Den har fuldt overvåget kommunikation og indbygget blåt lys for visuelle indikation.

Mål: 310hx205bx75d mm

Sikkerhedsenheder: 

Røg og temperatur detektor

Trådløs 2-vejs røg- og temperaturdetektor, med indbygget optisk sensor, fotoelektrisk kammer, samt sirene. enheden har en meget lang batterilevetid.  Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en.

Mål: 124,3x124,3x30 mm

Vandskadedetektor

Trådløs 2-vejs vandskadedetektor
er designet til at opdage vand-lækager i køkkener, badeværelse. Der kan tilsluttes flere vandskadedetektorer, der kan placeres ved f.eks. vaskemaskine, opvaskemaskine m.m. til detektering af lokale utætheder og lækager rundt i huset.  Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en.

Mål: 63hx63bx22d mm

Luftkvalitetssensor

Trådløs 2-vejs luftkvalitetssensor der giver dig mulighed for at tage kontrol over luftkvaliteten i hjemmet. Indeklimaet påvirkes af røg og flygtige organiske kemikalier (VOC). Bygningsmaterialer og møbler frigiver muligvis også disse VOC'er. I processen med at forsøge at sikre dit hjem ved at låse døre og holde vinduerne lukkede, kan du utilsigtet forsegle kuldioxid. Ovne og andre trædrevne varmeapparater producerer også kulilte, mens høj luftfugtighed bidrager til dårlig luftkvalitet. 
Mål: 63hx63bx22d mm

Fugtigheds-, temperatur- og lufttryksenhed

Trådløs fugtigheds-, temperatur- og lufttryksenhed den ideelle løsning til overvågning af fugtighed, temperatur og lufttryk i dit hjem, vinkælder og mere. Indsamlede data vises på det indbyggede LCD-display samt i App'en. Enheden har indbygget alarmfunktion for alle 3 måletyper.

Mål: 95bx50hx34dmm  

Radon sensorer

Crows trådløse RADON sensorer holder hele tiden øje med, om niveauet af radon i dit hjem er acceptabelt, eller om du skal tage de nødvendige forholdsregler for at mindske mængden af radon. Den radioaktive gasart er desværre et problem i mange boliger, nogle mere end andre, og derfor er en RADON sensorer, et godt produkt for alle.

Crow RADON kan, udover målingen af radon, også måle temperaturen og luftfugtigheden i hjemmet, og fortælle dig om niveauet på disse er sundt, advarende eller direkte usundt.

I Crow Pro App'en kan du hele tiden grafisk følge niveauerne af usunde gasser i dit hjem, samt blive advaret.  

Forventet salgsklar: slut 2021

Vandlås 

Trådløs 2-vejs batteridrevet vandlås med indbygget intelligent målefunktion og ventil til at lukke for vandet ved utætheder og brud på rørsystemet. Enheden kan styres fra App'en og har også manuel lukkefunktion.

Forventet salgsklar: start 2022


Smart-Home enheder:

SmartPlug

Trådløs Smart-Plug som enkelt og nemt kan tilsluttes en stikkontakt for at styre ethvert 230Vac apparat med et maks. forbrug på 3.200W. Der fås 2 typer, en standard, hvor man kan tænde og slukke samt tildele tidsskemaer, samt en der også indeholder avanceret målingsfunktion, der gør at du kan udlæse en log og grafisk statik over forbruget via App'en samt Web interfacet.  

Ind-/udgangsmoduler

Trådløs 2-vejs udgangsmodul med 2 zone indgange samt 2 relæ udgange, der kan benyttes til f.eks.: styre lys, dørlås, tågekanon eller andre tredjeparts detektorer m.m. Enheden har indbygget batteri-backup med lokal 230V adapter. Zonerne har valgbare zone værdier for dubbel eller trible modstande.  

Mål: 128hx70bx27d mm

Temperatur overvågning

Der kan tilsluttes en trådløs temperatur sensor med 2 sensorer (kan benyttes til f.eks. måle temperaturen både indenfor og udenfor samtidigt) samt en alarmfunktion, således at man kan overvåge eksempelvis køleskabe, fryser m.m.

 Alle temperaturdata kan grafisk aflæses i App’en eller på websiden hvor man kan se temperaturmønsteret.

Mål: 97hx22bx21dmm

Fugtigheds-, temperatur- og lufttryksenhed

Trådløs fugtigheds-, temperatur- og lufttryksenhed, ideelle løsning til overvågning af fugtighed, temperatur og lufttryk i dit hjem, vinkælder og mere. Indsamlede data vises på de indbyggede LCD-display smat i App'en.enheden har indbygget alarmfunktion for alle 3 måleenheder.

Dørklokke m/2-vejs tale

Trådløs dørklokke med fuld 2-vejs tale som kan benyttes sammen med taleboksen til samtalesystem imellem personen ved dørklokken og ejeren i huset. Hvis du ikke er hjemme og har tilkoblet din alarm, ved systemet automatisk, at der skal ringes op til din mobiltelefon, hvorfra du kan kommunikere med personen ved døren.
80% af indbrud i private hjem, altid starter med at der ringes på døren!

Mål: 120hx41bx33d mm

HD kamera 

Trådløst HD kamera, der kan benytte til at verificere en handling i system. F.eks.: kan kameraet tage et billede når nogen ringer på dørklokken m.m.  

Forventet salgsklar: Q3-2021.

    

Dørstyring

Crow integrere trådløst via et interface med Yale Doormann dørlåsene.  Dørstyring giver dig mulighed for at låse eller oplåse din yderdør via systemet. Dette kan gøres nemt og enkelt via App, brugerkode eller fjernbetjening.  Derved undgår du først og fremmest besvær og bekymringer ved tabte og glemte nøgler. Og du får mulighed for at give gæster og håndværkere
midlertidig adgang til dit hjem – når du ønsker det. Via systemet registreres og logges alle aktiviteter på døren og du kan få besked via App’en hvornår og hvem der har åbnet din dør og frakoblet din alarm.

Forventet salgsklar: slut 2021.

Ældretryghed

Nødkaldstryk (fald + 2 vejs tale)

Vandtæt nødkaldstryk som kan benyttes som smykkesender eller monteres i bæltet. Enheden har indbygget faldsensor der kan registrere et fald og røg detektor der kan registeret røg ved personen. Enheden har også 2-vejs tale funktion, således at der kan kommunikeres med personen ved et opkald. Leveres med en trådløs opladnings station.  

Nødkaldstryk m/2-vejs tale

Bærebar nødkaldstryk som kan benyttes som smykkesender. Enheden har indbygget 2-vejs tale funktion med nødkaldsfunktion. Leveren med en ladestation og adaptor.  

Nødkaldstrykm (armbånd/vedhæng)

Vandtæt nødkaldstryk som kan benyttes som armbånd eller smykkesender. Kan både aktivere et nødkald til et familie-medlem eller hjælper/kontrolcentralen via taleboksen med fuld 2-veje tale

2-Vejs taleboks

Trådløs taleboksen giver fuld 2-vejs tale funktionalitet mellem kontrolcentralens operatør og beboerne i lokaler ved en alarm situation.  Kan også benytte til opkald til familie og venner som er tilknyttet systemet. Taleboksen kan endvidere også benytte sammen med til dørklokke som samtalesystem, således at der er 2-vejs tale imellem personen der har trykket på dørklokken og ejeren af system.

Til stede detektor

De trådløse detektorer kan benytte til at detektere om der har været bevægelse i en specifik tid. Således at der kan genereres en alarm, hvis der ikke har være detekteret bevægelse. Herved kan der tilkaldes på hjælp til den borgeren.     

Dørklokke m/2-vejs tale

Trådløs dørklokke med fuld 2-vejs tale som kan benyttes sammen med taleboksen til samtalesystem imellem personen ved dørklokken og ejeren i huset. Hvis du ikke er hjemme og har tilkoblet din alarm, ved systemet automatisk, at der skal ringes op til din mobiltelefon, hvorfra du kan kommunikere med personen ved døren.


80% af indbrud i private hjem, altid starter med at der ringes på døren!

Dørstyring

En elektronisk dørstyring fra Crow, kan anvendes til yderdøre og betjenes enkelt og nemt via App'en, brugerkode eller fjernbetjening.

Med en elektroniske dørstyring opnår man stor fleksibilitet på grund af de forskellige betjenings- og låsemuligheder, hvorind man befinder sig.

Dørlåsen kan enten være en Yale Doorman eller en ID-Lock 150, hvor vi via et interface interagere med låsen, således at man fra App'en kan styre låsen samt se status på om døren er åben/lukket eller låst/oplåst.

Sikkerheden er i højsædet - og skulle det ske, at man ønsker at ændre koden til døren, kan den let slettes eller ændres, og der er ingen grund til bekymringer om der skulle være nogen der har adgang uden din godkendelse.

Man kan se om døren er åben eller lukket og om den er låst eller oplåst i App'en

Forventet salgsklar: slut 2021

Systemet kan udvides med flere typer af sensorer til alarm-, trygheds-, tale-, ældre care- samt smarthjemsløsninger SE HELE PROGRAMMET HER