Alarmer til mindre virksomheder

Det perfekte udgangspunkt for sikring af det du holder af

Ny generation af alarmer, der gør din virksomhed mere intelligent ...

Alarmsystemet der passer på din virksomhed

Virksomheder er forskellige og har derfor forskellige behov og ønsker til sikkerhed og kontrol, derfor kan Crow alarmsystemet tilpasses din virksomhed og dine ønsker. Med et Crow system får du et system, som er udviklet til at kunne følge virksomhedens behov for sikring og kontrol – både nu og i fremtiden.

Systemet er enormt alsidigt og kan udover at være et alarmsystem til forebyggelse af indbrud også benyttes til overvågning af brand-/røgudvikling, kontrol af tekniske installationer og indeklima, videoovervågning og dørstyring (aflåsning). Således har din virksomhed både styr på indbrudssikring, adgang til bygningen og bygningens beskaffenhed, samtidig med at du sikrer at medarbejdernes indeklima er optimalt.

Kort sagt integreres både almindelige alarmfunktioner, smart-alarm funktioner og smart-bygnings funktioner i ét system. Baseret på de højeste standarder indenfor sikkerhed og markedets mest avancerede cloudservice platform.


Sikkerhed og kontrol i fokus

Crow systemet er baseret på nyeste  generation af alarm- og sikkerhedscentraler, der tilbyder de højeste standarder for pålidelighed i datatransmission via krypterede kommunikations protokoller og CROW's avancerede cloudservices.

Systemerne er designet til nem og enkel installation, der hurtig kan udføres af din autoriserede og certificerede installatør, som har den fulde kontrol for optimal service og vedligeholdelse.

Dette sikrer, at du altid har professionel hjælp ved hånden og at dit system altid giver dig en ægte følelse af tryghed.

Se mulighederne med Crow

Alarm 

Crow platformen tilbyder en lang række detektorer til indbrudssikring af din virksomhed. Således kan alle ”angrebspunkter” overvåges med en af de mange forskellige detektorer. Skulle der være særlige behov kan systemet også arbejde sammen med specialdetektorer fra andre alarmfabrikanter via de universelle indgangsmoduler.  Systemet er forsikringsgodkendt og registreret i sikringsklasse 2 og kan derfor anvendes til installationer med krav om sikring op til og med sikringsniveau 40.

Ønsker du at overvåge virksomhedens udeområder, tilbyder Crow desuden en serie af udvendige detektorer, som kan give besked og evt. aktivere alarmen, hvis en person nærmer sig bygningen.

LÆS MERE...

Tekniskalarm

Med de smarte ind- og udgangsmoduler, kan Crow systemet overvåge dine tekniske installationer og viderebringe fejlsignaler og tekniske alarmer fra dine installationer.

Med modulet kan systemet desuden sende et signal til dine tekniske installationer for aktivering via Crow platformen, det kunne være aktivering af klimaanlæg, lystænding, varmestyring, betjening af gardiner, åbning af porte og meget mere.

Tågesikring

Crow’s ind- og udgangs-moduler er oplagte til brug sammen med tågegeneratorer, hvorfra Crow alarmen kan aktivere tågen og du kan få statussignaler retur fra din tågegenerator, således du er sikker på at din tågesikring er klar til aktion.

Dørstyring

Vil du have styr på adgangen til din virksomhed og slippe for besværet med tabte og glemte nøgler, så kan CROW platformen tilbyde en simpel dørstyring, som løser disse udfordringer.

Med Crow dørstyring kan du bestemme hvem der har adgang til din virksomhed, døren åbnes nemt via App, brugerkode eller fjernbetjening.

Via systemet registreres og logges alle aktiviteter på døren og du kan få besked via App’en hvornår og hvem der har åbnet døren og evt. frakoblet alarmen.

LÆS MERE...

Indeklimasikring

Via Crow’s serie af sensorer kan du overvåge virksomhedens indeklima og derved sikre optimale arbejdsforhold til medarbejderne. Systemet kan registrere luftkvalitet, temperatur, luftfugtighed samt radon- og TVCO gasser i dine lokaler.
Alle sensorer leverer ”her og nu” målinger, som kan tilgås og ses i App’en, du får derved en visuel information om de forskellige niveauer. Ud over sensorer til overvågning af indeklima, findes desuden brand- og røgmeldere samt vandskadedetektorer.
Alt i alt tilbyder Crow enheder som samlet giver dig tryghed om dine rammer fungerer optimalt og din virksomhed er beskyttet og overvåget.

LÆS MERE...


Video on-demand

Et billede siger mere end 1.000 ord!

Derfor kan rumdetektorerne til systemet leveres med indbygget kamera, som sender billede ved alarm eller andre hændelser – både ude og inde.
Alle billeder kan ses via den innovative App og din webbrowser, hvorfra du også kan anmode om billeder, når du ønsker det.
Til systemet tilbydes ligeledes en serie af kameraer, der kan levere supplerende fotos og live video fra din virksomhed, så du altid kan se hvad der sker.

Innovative og kreative løsninger

Crow Group tilbyder innovative og kreative løsninger til bolig- og kommercielle enheder, med et bredt udvalg af intelligente centraler samt en bred portefølje af indendørs og udendørs kablede og trådløse komponenter, til at skabe smarte og sikre boliger.

Vores produkter er tilgængelige over hele verden gennem et dynamisk netværk af distributører og salgskontorer til professionelle installatører samt kontrolcentraler
Crow har været markedsleder i sikkerhed siden 1977, og tilføjer nu ekspertise og udvikling inden for kunstig intelligens, videoanalyse og smart cloud-løsning til sikkerhed, overvågning og telecare.