Vandsikring

Det perfekte udgangspunkt for sikring af det du holder af

Vandlås med intelligent vandalarm

Crow vandsikring giver dig både mulighed for at kunne lukke for vandet, enten lokalt eller via mobilapplikation samt automatisk opdage utilsigtede, utætheder eller brud i din vandinstallation og automatisk lukke for vandet.

Dette bevirker at du kan opdage om dine rør lækker, vandhanen drypper eller toilettet bliver ved med at løbe, så skaderne begrænses.

Systemet består af en styreenhed med tilhørende mobil applikation samt en vandlås med indbygget intelligent måler funktion, der kan detektere alt fra små lækager til brud på vandrørene i dit hus eller være en del af dit alarmsystem.

Systemet kan udbygges med op til flere vandskadedetektorer, der kan placeres ved f.eks. vaskemaskine, opvaskemaskine m.m. til detektering af lokale utætheder og lækager rundt i huset.

Ved en utæthed eller brud kan systemet automatisk lukke for vandet og sende dig en alarm via mobilapplikationen, så skaderne begrænses.

Systemet kan udover at give dig beskeder lokalt via PUSH-OUT, SMS beskeder, også tilsluttes en kontrolcentral

Du vil altid have en detaljeret historik om forbrugsmønster, vandalarmer som kan aflæses i mobilapplikationerne.

Se hvilke komponenter du kan få til dit system

Sikkerhedsenheder: 

Vandlås 

Trådløs 2-vejs batteridrevet vandlåsen med vandlås med intelligent vandalarm, der tager komplet kontrol over vandsystem i dit hjem. Velegnet til overvågning af vandforbrug, detektering af lækager og lukning for vandtilførslen ved rørbrud, før en dråbe bliver til en oversvømmelse, selvom du ikke er hjemme på det tidspunkt. Crow vandlås er en trådløs enhed, der er forbundet til en styreenhed, der er installeret på hoved-ledningen. Den ser bogstaveligt talt alt vand der passerer forbi. Når den registrerer en lækage, kan der lukkes for vandet for at mindske følgeskader. Enheden kan styres fra App'en samt har manual lukke funktion indbygget

Forventes salgsklar slut 2021.

 

Vandskadedetektor

Trådløs 2-vejs vandskadedetektor
er designet til at opdage vand-lækager i køkkener, badeværelse.

Der kan tilsluttes flere vandskadedetektorer, der kan placeres ved f.eks. vaskemaskine, opvaskemaskine m.m. til detektering af lokale utætheder og lækager rundt i huset.


Systemet kan udvides med flere typer af sensorer til alarm-, trygheds-, tale-, ældre care- samt smarthjemsløsninger SE HELE PROGRAMMET HER