Udendørssikring

Det perfekte udgangspunkt for sikring af det du holder af

Sikring af din boligens omgivelser, giver tryghed

Sikring af omgivelserne af dit hus, giver mulighed for at du bliver informeret før nogen bryder ind i dit hjem og dermed en større tryghed. Crow tilbyder flere muligheder af udendørs sikring, som alle har til formål om at informere dig, før uvedkommende når til at bryde ind i dit hjem.

Med en udendørssikring gør du det meget risikabelt at være indbrudstyv samtidigt med at du opnår en større tryghed, da du kan blive advarede tidligt, når nogen færdes omkring dit hus.

Crows udendørs detektorer, fås enten som en unik to-vejs trådløs udendørs dobbelt bevægelsesdetektor med aktiv antimask funktion. Denne enhed er designet til at beskytte udendørsområdet på din ejendom og udløser en alarm, før en indtrængende bryder ind og aktiveres ikke af naboens kat, hunde eller fule m.m. Der fås også en detektor med kamera som kan sendes dig et billede af hændelsen.

Der fås også en dørklokke med 2-vejs tale som både kan fungere som et samtalesystem med Crows 2-vejs højtaler inde i huset, eller hvis du ikke er hjemme, så kan den ringe din mobil, således at du kan tale med personen der står fora din dør. Det siges at 80% af alle indbrud i private hjem, altid starter med at der ringes på døren!

Se hvilke komponenter du kan få til udendørssikring

Udendørsdetektorer:

Udendørsdetektor

Trådløs 2-vejs udendørs dobbelt PIR detektorer med aktiv antimask funktion til overvågning af ex. tildækning m.m. Enhed er designet til at sikre udendørsområdet på din ejendom og udløser en alarm eller sende en notifikation, før en indtrængende bryder ind. Antimask funktionen benyttes til sikre at detektoren ikke bliver tildækket m.m. Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en.

Dækningsområde: 12m x 90°
Mål: 200hx86bx80d mm


Foto udendørsdetektor

Trådløs 2-vejs udendørs bevægelses-detektor med indbygget høj-kvalitets farvekamera. Enheden er ideel løsning til verifikation via billeder overført til KC eller til din mobil app. Både brugere og kontrolcentralen kan verificere alarmer dag og nat ved at se realtidsbilleder eller begivenheder fanget af det indendørs PIR kamera, hvilket øger sikkerheden samt giver hurtig og præcis respons på alarmhændelser. Enheden har indbygget temperatur funktion som vises i App'en.

Dækningsområde: 11,3m x 89°
Mål: 135hx75bx70d mm


HD Fotokamera

Trådløst HD kamera, der kan benytte til at verificere en handling i system. F.eks.: kan kameraet tage et billede når nogen ringer på dørklokken eller ved en given alarm i systemet m.m.     

Dækningsområde: 11,3m x 89°
Mål: 132hx50bx60d mm Forventet salgsklar: Q3-2021.

Dørklokke m/2-vejs tale

Trådløs dørklokke med fuld 2-vejs tale som kan benyttes sammen med taleboksen til samtalesystem imellem personen ved dørklokken og ejeren i huset. Hvis du ikke er hjemme og har tilkoblet din alarm, ved systemet automatisk, at der skal ringes op til din mobiltelefon, hvorfra du kan kommunikere med personen ved døren.
80% af indbrud i private hjem, altid starter med at der ringes på døren!


Systemet kan udvides med flere typer af sensorer til alarm-, trygheds-, tale-, ældre care- samt smarthjemsløsninger SE HELE PROGRAMMET HER