Ældretryghed

Pas på dem du holder af

Ældre care med Crow:

Crow's ældre care system er nyeste generation af trygheds- og overvågnings systemer. Systemet er modulopbygget og kan derfor skræddersyes fra at være det enkelte "gør det selv" til et mere avanceret system.

Systemet kan eksempelvis skræddersyes til at følge en familie hvor den ene part har sclerose og kan have ekstra behov for hjælp. Således fungerer systemet både som alarmsystem og som et nødkaldesystem i tilfælde af anfald m.m.

Et grundkit kan bestå af en styreenhed og et nødkaldetryk, som nemt og enkelt kan opsættes af familiemedlemmer til den syge/ældre borger. Således har beboeren/familiemedlemmet den tryghed, at hjælpen kun er et tryk væk.

Sikkerhed er meget vigtig, derfor er der i styreenheden både indbygget LTE/WiFi/LAN, der kan benyttes som primær kanal samt GPRS til backup kanal. Således kan systemet altid komme i kontakt til dig som familiemedlem eller en kontrolcentral.

Se hvilke komponenter du kan få til dit system

Ældretryghed care systemkomponenter

Nødkaldstryk (fald og 2 vejs tale)

Vandtæt nødkaldstryk, der kan benyttes som smykkesender eller monteres i bæltet. Enheden har indbygget faldsensor, der kan registrere et fald, røg sensor der kan detektere røg samt 2-vejs tale funktion nødkaldsfunktion.

Nødkaldstryk  m/2-vejs tale

Genopladelig bærebar nødkaldstryk som kan benyttes som smykkesender. Enheden har indbygget 2-vejs tale funktion med nødkaldsfunktion.

Nødkaldstryk (armbånd/vedhæng)

Vandtæt nødkaldstryk som kan benyttes som armbånd eller smykkesender. Kan både aktivere et nødkald til et familiemedlem eller hjælper/kontrolcentralen via taleboksen med fuld 2-vejs tale

2 Vejs taleboks

Taleboksen giver fuld 2-vejs tale funktionalitet mellem kontrolcentralens operatør og beboerne i bygningen ved en alarmsituation.  Kan også benyttes til opkald til familie og venner, som er tilknyttet systemet. Taleboksen kan endvidere benyttes sammen med til dørklokke som samtalesystem, således at der er 2-vejs tale imellem personen der har trykket på dørklokken og ejeren af system.

Dørklokke med tale

Dørklokke med fuld 2-vejs tale, som kan benyttes sammen med taleboksen til samtalesystem imellem personen ved dørklokken og ejeren i huset.

Du har også med Crows HD kamera få tilsendt et billede af den person der ringer på dørklokken.  

Det siges at 80% af alle indbrud i private hjem, altid starter med at der ringes på døren!


Dørstyring

Systemet kan interageres med Yeal Doorman samt ID Lock 150, således at man kan åbne døren via den mobileapplikation.  

Systemet kan interageres med Yale Doorman samt ID Lock 150, således at man kan åbne døren via den mobile applikation.  

Forventes salgsklar Q3-2021.


Systemet kan udvides med flere typer af sensorer til alarm-, trygheds-, tale-, ældre care- samt smarthjemsløsninger SE HELE PROGRAMMET HER